Регион

Горяха джип в Димитровград и ябълковска мелница

Пожар, архивТази сутрин в 0,45 часа е получен сигнал за горящ автомобил, паркиран на улица „Анри Барбюс” в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Пристигналите на място полицейски и пожарникарски екипи са установили, че частично е обгорял „Тойта Ланд круизър“, собственост на ЕООД. От пожара са обгорели задна дясна част на джипа, задни стопове и таван.

По случая е образувано досъдебно производство. Щетите са в процес на установяване.

Половин час по късно е получен сигнал и за пожар в мелница в село Ябълково, собственост на пловдивско ООД. На място след извършения в последствие оглед ДОГ установи, че в следствие на пожара е изгоряла цялата покривна конструкция на стара сграда – мелница и голяма част от оборудването, намиращо се в нея. Пожара е локализиран от служители на РСПБЗН. Работата по изясняване на случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button