Любопитно

Мис волейнационалка украси турнира в Димитровград

ТурнирВолейболната националка и Мис Купа България 2014 Ивана Боянова бе красивото лице на приключилия тази вечер турнир по плажен волейбол на димитровградския басейн „Химик“.

ТурнирВ състезанието „Раковски бийч волей“, организирано от волейболен клуб „Раковски“, участваха 8 отбора. Груповата фаза на турнира бе вчера, а днес се играха полуфиналите и финалите.

21-годишната Боянова, която е от Пазарджик игра с приятеля си Живко Димитров от Димитровград. Двамата са студенти в София. Единствената смесена двойка в надпреварата стигна до финала и за малко не го спечели. Първи след 2:1 станаха Венцислав Иванов и Денис Реджебов.

Малкият финал пък спечелиха Александър Дафинов и Радослав Бонев, които трябваше да се борят за бронза срещу бойкото дуо на рожденика Запрян Запрянов и Боян Боянов.

В края на август се очаква и трети турнир, организиран от общината и посветен на празника на Димитровград – 2 септември. В него ще участват мъжете и по-големите момичета от волейболен клуб „Раковски“.

 

Турнир  Турнир 
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир
 Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button