Любопитно

Куп политици на премиерата на криминален роман в Хасково

КнигаКуп политици уважиха премиерата на първия роман на Аднан Адил – „Справедливост срещу правосъдие“.

КнигаАвторът е бъдещ юрист и участник в тазгодишното издание на литературния конкурс „Южна пролет“, където е сравнен от журито с Джон Гришам.

Премиерата на дебютния роман на Адил, който е от Димитровград, предизвика голям интерес в Хасково. Авторът и неговото произведение бяха представени от литературния критик и журналист Недялко Бакалов, а срещата води актьорът Стефан Цирков.

Книга„Литературният дебют на Аднан Адил е своеобразна криминална приказка за вечната борба между доброто и злото. Конфликтите в повествованието имат и български измерения, но по волята на автора са ситуирани в САЩ.

Съдията Джон Смит е един Робин Худ в храма на Темида и основно извън него. Той раздава своето правосъдие – убива тези, които са останали ненаказани от закона. Прави го с някаква надчовешка праволинейност, довела го до там да принесе в жертва годеницата си Емили и нероденото си дете. В доста от случаите магистратът отнема чуждия живот, за да спаси своя. От ръката му погиват и неколцина невинни. Аднан Адил е оставил финала отворен“, каза в своята рецензия Бакалов.

Аднан сподели, че вече работи върху исторически роман за Втората световна война.

В края на дискусията Аднан Адил прие много поздравления и подаръци и раздаде автографи. За гостите имаше коктейл.

 Книга Книга 
 Книга  Книга
 Книга  Книга

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.08.2014 22:11 22:11

Какви политици,БОКЛУЦИ…

иробаски катил
иробаски катил
29.08.2014 23:13 23:13

мехмед атаман и той се наредил да получи книга Аз мислех че той отдавнане чете книги

Back to top button