Хасково

РЗИ купува линейка за 66 бона, не била заради ебола

ИлюстрацияОбществена поръчка за купуването на напълно оборудван санитарен автомобил обявиха от Регионална здравна инспекция (РЗИ)-Хасково.

Прогнозната стойност на линейката е 66 000 лв.

Директорът на РЗИ д-р Соня Димитрова заяви за Haskovo.info, че за закупуването на линейката има отпуснати целеви капиталови средства от държавата. Тя отрече да има връзка между опасността от заболяването ебола и купуването на санитарния автомобил.

„Често ходим в бежанските центрове и ако се налага може да транспортираме някой болен. Все още нямаме разпореждане какво точно ще се върши с линейката. Ние имаме мобилен кабинет, който ползваме с НПО-та, може да я съхраняваме при нас или да я предоставим на друг. Това предстои да се уточни. Тази линейка не отговаря на изискванията за транспортиране на болни от ебола“, допълни д-р Димитрова.

Офертите за купуването на линейката се подават до 10 часа на 5 ноември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button