Хасково

Пиян младеж се опита да изправи кръговото на „Раковски“

Полиция, архивЗа катастрофа на кръговото на хасковския бул. „Раковски“ съобщават от полицията.

Инцидентът е станал около 4.19 часа на 22 ноември с лек автомобил „Ауди“, управляван от 18-годишен хасковлия.

Поради движение с несъобразена скорост и употреба на алкохол – 1,50 промила, при навлизане в кръговото кръстовище, водачът губи контрол над автомобила и се удря в острова на кръговото кръстовище.

От удара младежът е с порезна рана на главата, прегледан е в МБАЛ „Хасково“ и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Образувано е бързо производство.

В хасковската полиция е образувано бързо производство срещу 35-годишен жител на Кърджали за шофиране след употреба на алкохол – 1.61 промила и реализиране на ПТП с материални щети. Мъжът е задържан за 24 часа.

В свиленградската полиция е образувано незабавно производство срещу 42-годишен жител на харманлийското с. Изворово за управление на колата си след влязло в сила наказателно постановление за едногодишен срок. Нарушителят е задържан за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлията
хасковлията
24.11.2014 16:22 16:22

А защо не пишете името на господина.Защото е син на д-р Деливълчев и не беше с „ЛЕКА КОЛА“ а със джип AUDI Q7

Back to top button