Спорт

„Хасково“ почва подготовка на 15 януари, планират два лагера

ФутболФутболистите на „Хасково 2009“ започват подготовката си за пролетната част от първенството в „А“ група на 15 януари, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков.

Планират се два лагера, които ще станат ясни в първите дни след Нова година. Много е вероятно единият да е в Анталия, Турция.

От ръководството на клуба потвърдиха, че се търсят 3-4 класни попълнения.

Във връзка с наближаващите коледни и новогодишни празници ръководството на ФК „Хасково 2009“ пожелава здраве и много щастие на всички свои привърженици, футболисти, спортни деятели и на техните семейства. Нека през 2015 г. успехите на терена и извън него бъдат още повече и всички свързани с футбола в Хасково да имат все повече поводи за гордост.

От отбора изразяват искрена благодарност към привържениците си, които не спряха да ги подкрепят през изминалата година в борбата за влизане в „А“ група, както и в двубоите от елита. Благодарности и към тези, които финансово подкрепят клуба и помогнаха да се случи мечтата „Хасково“ да се завърне в групата на майсторите след повече от 20 г.

Благодарности и на кмета на община Хасково Георги Иванов и на генералния спонсор на клуба Димитър Назъров, в лицето на които футболът в Хасково срещна силна подкрепа. Дано през следващата година клубът има още повече партньори, с помощта на които футболът в Хасково да се развива, заяви още Тихомир Петков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivan
ivan
23.12.2014 14:50 14:50

Trqbva da se vzemat 3 4 ama naistina klasni futbolista moje da im se dadat po 5 6 hilqdi zaplata ama otbora 6te tragne i pokrai tqh mladite 6te izrastvat

ISTINSKI,MNOGO FENOVE NA HASKO
ISTINSKI,MNOGO FENOVE NA HASKO
23.12.2014 22:01 22:01

neka otbora napravi zdrava podgotovka i da se vzemat 3,4 klasni popalnenija-mogeshti futbolisti s opit i HASKOVO da igrae kato na final do kraja na sezona,za vsjaka pedja teren,neka otbora dade vsi4ko ot se*e si,pak kakvoto stane nakraja?!!!dori i da otpadnem v b-grupa,neka otbora se zapazi i da bade silen i v b-grupa s tendencija da se varne skoro pak v a-grupa,no s pove4e opit,samo4uvstvie,sas zdrav -obigran otbor i nai-ve4e oshte hora-biznesmeni,sponsori ,koito da pomagat na nashijat otbor-HASKOVO,za da bade oshte po-silen,no vsi4ko s vremeto si?!!!USPEH MOM4ETA,USPEH HASKOVO,NIE ISTINSKITE FENOVE SME S VAS,SHTE VI PODKREPJAME I SHTE BADEM VINAGI S VAS I V A-GRUPA I V B-GRUPA,NEZAVISIMO KADE SHTE BADE NASHIJAT OTBOR HASKOVO!!!!!SAMO HASKOVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button