Хасково

Полицаите прибраха 11 непълнолетни заради вечерния час

Проверка на лична карта, архивХасковските полицаи са прибрали 11 непълнолетни от центъра на областния град през уикенда, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Става дума за 17-годишни младежи, които са били в района на Ташкента след 23 часа. От полицията припомниха, че това е вечерния час за непълнолетните, след който те не трябва да са по улиците и парковете.

Младежите са заведени в полицията, където са извикани техните родители. Съставени са предупредителни протоколи. При повторно нарушение Законът за закрила на детето предвижда и санкции.

От полицията уточниха, че проверките по нощните заведения също са периодични. Случвало се е от хасковските барове да бъдат изведени и по 50 непълнолетни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
констатация
констатация
20.01.2015 17:10 17:10

Някой от МВР се е активирал и явно иска да направи добро впечатление,защо ли?

ПЪЛНОЛЕТЕН
ПЪЛНОЛЕТЕН
20.01.2015 21:25 21:25

Няма да се занимават с наркоманите и пласьорите, гръгнали младежите да теротизират. Плюя на вечерния час, това е пълна глупост ама нали е по-лесно да се правим на велики и строги пред непълнолетни, отколкото пред гамените и хладнокръвните отрепки, с каквито е пълно в града!

Back to top button