Хасково

Преизбраха Антон Стоянов за районен прокурор на Свиленград

Антон СтояновАнтон Стоянов остава районен прокурор на Свиленград, съобщават от Висшия съдебен съвет.
 
Днес ВСС проведе избор на административен ръководител за свиленградската прокуратура. С 14 гласа „за“, 2 „против“ и 4 „въздържал се“ бе избран прокурор Стоянов. Останалите кандидати получиха гласове, както следва: Мария Кирилова (прокурор от РП-Свиленград) – 1 глас „за“, 5 „против“ и 14 „въздържал се“, Антон Иванов (прокурор от РП-Димитровград) – 2 гласа „за“, 7 „против“ и 11 „въздържал се“.
 
Прокурор Стоянов има над 15 г. юридически стаж в органите на съдебната власт. От 2009-а до сега е районен прокурор на Свиленград.
 
В Концепцията си за стратегическо управление на Районна прокуратура – Свиленград прокурор Стоянов посочва, че въпреки трудностите, с които се е сблъскал през първия си мандат като административен ръководител, прокуратурата е постигнала много добри резултати по показатели като срочност и качество на работата. Направено е много по проблема с високите нива на натовареност на прокурорите, по престъпленията, свързани с нелегалното преминаване на границата и контрабандата.
 
Целите, които си поставя за през втория мандат са: повишаване на ефективността в дейността на РП – Свиленград, анализ и обобщаване на съдебната и прокурорска практика, подобряване на надзора над досъдебното производство, подобряване работата на прокурорите и качеството на прокурорските актове, както и надзора за законност, защита на обществения интерес и правата на гражданите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ветеринар
Ветеринар
13.02.2015 12:15 12:15

Г-н Стоянов, честито! Като са Ви преизбрали кажете нещо за ветеринарния пункт „К.Андреево“ – как Миро Найденов създаде Агенция по храните, за да може да овладее вноса на храни и зеленчуци на „К.Андреево“ . Заедно с аверите си от ирландската авера с 20 годишно месо създадоха техни лаборатории и спедиторски фирми и всичко им се отчита. Как корумпираните служители начело с д-р Михаилов от години правят страшни далавери на „К.Андреево“ и всички в Хасковска област знаем, че вет.пункт на „К.Андреево“ е фабрика за пари. А вие малчите по този случай?До кога ще търпим тази огранизирана престъпност , при условие че в Хасковска област за тази схема знае МВР,ДАНС , съдии и прок*рори,Областния и народните представители , и всички партии.Кой кой кой покровителства тази организирана престъпност?До кога ще се мълчи и кога ще спрат таксите за спокойствие в област Хасково?И кога ще се премахни тази хранилка, която пълни от години партийните каси?

Back to top button