Спорт

„Хасково“ падна след гол от дузпа във Варна

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ допуснаха нещастна загуба с 0:1 от „Черно море“ във Варна от 22-ия кръг на първенството.

В двуостър мач, с повече чисти положения за домакините, хасковлии се пропукаха в края на 4-минутното продължение на първата част. Тогава съдията отсъди дузпа за нарушение на Кирчо Крумов срещу Бекир Расим, а от бялата точка точен бе Стенио.

Голямото продължение на първото полувреме пък бе заради забавянето на играта при контузията на вратаря Кирил Акалски, който бе принудително сменен в 13-ата минута от Николай Банков.

Срещата за „Хасково“ започнаха: Кирил Акалски, Тейнур Марем, Иван Скерлев, Кирчо Крумов, Тихомир Трифонов, Владислав Узунов, Георги Коруджиев, Димитър Алексиев, Димитър Андонов, Станислав Маламов, Деян Лозев.

След почивката в игра се появиха Григор Долапчиев и Вълчан Чанев на местата на Коруджиев и Алексиев.

В отложения мач от 21-ия кръг на 17 март от 15.30 часа „Хасково“ приема „Славия“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.03.2015 22:54 22:54

Няма черно тото разберете това е Българската действителност: 1.Без терени 2.Без ДЮШ 3.Без план за развитие 4.Без абсолютно грам достойнство ДА СЕ ЗАКРИЕ ФУТБОЛА!!!!!!!!!!!

Back to top button