Спорт

„Хасково“ и Митко Алексиев шокираха „Левски“ за 1:1 на „Герена“

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ изиграха най-силния си мач в първенството като направиха 1:1 с „Левски“ в София в първа среща от втората шестица.

Точен за „червено-белите“ бе Димитър Алексиев, който реализира в 15-ата минута след асистенция на Маламов.

Левски изравниха чрез Аниете в 69-ата минута. Хасковлии могат да съжаляват, че не победиха „сините“, защото пропуснаха половин дузина чисти положения, като удариха и греда.

Това бе и първата среща на „Хасково“ след оставката на треньора Емил Велев. Днес тимът бе воден от помощниците Емил Ангелов и Левент Аврамов.

За „Хасково“ срещата започнаха: Николай Банков, Иван Скерлев, Тихомир Трифонов, Орхан Акташ, Кирчо Крумов, Владислав Узунов, Димитър Алексиев, Димитър Андонов, Мартин Райнов, Станислав Маламов, Деян Лозев.

След почивката в игра се появиха Григор Долапчиев на мястото на Алексиев, Георги Коруджиев замени Крумов, а Вълчан Чанев влезе в игра вместо Узунов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
василевиеч
василевиеч
20.03.2015 20:39 20:39

Шок за кого?За нас ли?Да не сме Петко Балъка да вярваме,че ще ни стани?Москва не вярва на сълзи,имаше такъв филм и ние вече не вярваме на никой и няма да ходим на мачове и да плащаме билети.

истински и много фенове на ХАС
истински и много фенове на ХАС
20.03.2015 22:16 22:16

Истината е,че нашият отбор днес игра така,както никога не е играл и синъото смешно отборче се спаси от загубата,а и съдиите естествено им помогнаха,защото изравнителният им гол беше от неотсъдена засада-много добре се вижда от повторенията?!!Да не говорим,че наште изтърваха 3 сто процентови положения за гол в последните минути, а и през целият мач създадоха много повече и чисти положения в сравнение с лескито?!!!Вижда се,че днес момчетата играха напълно освободено,нахъсано,агресивно,без да им пука за нищо и от никого?!!Жалко,че толкова късно направиха такъв добър мач и то като гости на ,,Герена,,??!!Нашият отбор няма вече шанс да се спаси от изпадане,но трябва да продължи да играе по този начин,като днес със самочувствие и да се бори във всеки мач за победа?!!Така може да се сработи още по-добре отбора за Б-група,за да бъде обигран и по-силен за вбъдеще!!!Нека ние Истинските фенове и истински ХАСКОВЛИИ да подкрепяме отбора ни винаги в хубави и лоши моменти,независимо в А-група,или в Б-група да играем?!!!Момчетата имат нужда от подкрепа и вяра?!!!Независимо от представянето си дотук,днес те направиха най-добрият си мач в А-група?!!Нека вички ги поздравим и застанем зад отбора,за да им вдъхнем още по-голяма увереност и сила за оставащите срещи до края на сезона!!!САМО И ВИНАГИ ХАСКОВО!!!!!

истински и много фенове на ХАС
истински и много фенове на ХАС
20.03.2015 22:16 22:16

362273622211

Браво ХАСКОВО,продалжавайте в същият дух!!!!!

истински и много фенове на ХАС Написано на 20-03-2015 в 22:16 часа
0 0
Истината е,че нашият отбор днес игратака,както никога не е играл и синъотосмешно отборче се спаси от загубата,а исъдиите естествено им помогнаха,защотоизравнителният им гол беше от неотсъденазасада-много добре се вижда отповторенията?!!Да не говорим,че наштеизтърваха 3 сто процентови положения за голв последните минути, а и през целият мачсъздадоха много повече и чисти положения всравнение с лескито?!!!Вижда се,че днесмомчетата играха напълноосвободено,нахъсано,агресивно,б� �з да импука за нищо и от никого?!!Жалко,че толковакъсно направиха такъв добър мач и то катогости на ,,Герена,,??!!Нашият отбор няма вечешанс да се спаси от изпадане,но трябва дапродължи да играе по този начин,като днессъс самочувствие и да се бори във всеки мачза победа?!!Така може да се сработи ощепо-добре отбора за Б-група,за да бъдеобигран и по-силен за вбъдеще!!!Нека ниеИстинските фенове и истински ХАСКОВЛИИ даподкрепяме отбора ни винаги в хубави и лошимоменти,независимо в А-група,или в Б-групада играем?!!!Момчетата имат нужда отподкрепа и вяра?!!!Независимо отпредставянето си дотук,днес те направиханай-добрият си мач в А-група?!!Нека вички гипоздравим и застанем зад отбора,за да имвдъхнем още по-голяма увереност и сила заоставащите срещи до края на сезона!!!САМО ИВИНАГИ ХАСКОВО!!!!!

 

]]>

devina
devina
21.03.2015 14:04 14:04

Стахотен мач за Хасково,браво на момчетата за играта и духа който показаха срещу Левски,само че малко след дъжд качулка.В минали срещи допуснаха много резили.

Back to top button