Спорт

Канят Стамен Белчев за треньор на „Хасково“

ИлюстрацияСтамен Белчев да бъде поканен за старши треньор на футболния „Хасково 2009“ реши тази вечер ръководството на клуба.
 
В следващите дни ще бъдат водени официални разговори със специалиста, който е свободен, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор Тихомир Петков. Той допълни, че идеята е да продължава да се разчита на местни кадри.
 
Левент Аврамов пък ще бъде освободен от клуба, защото от ръководството не могат да отговорят на условията му.
 
Haskovo.info припомня, че „Хасково“ остана без треньор след оставката на Емил Велев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
111
111
23.03.2015 20:04 20:04

И Емо Ангелов да си тръгне за да спрат интригите в отбора.

111
111
23.03.2015 20:05 20:05

А какви са били изискванията на Левент Аврамов?

Футболер
Футболер
23.03.2015 21:56 21:56

Браво на всички футболери в нашие град.Преди време баща му ходеше и се молеше да вземат сина в големия отбор,дори и предлагаше пари.За някои,които не е ясно големия отбор,беше първия и всеки не можеше в онези години да играе в него.За футбола няма раса,няма бедни и богати,стари и млади,а такива които играят и такива,които да плащат – да поръчват .За жалост такива в града ни няма.Има само такива,които да смучат.Стига кърлежи.

счетоводител
счетоводител
24.03.2015 11:44 11:44

Какъв Стамен Белчев, какъв Тихомир Петков какъв главен спонсор, какви идиотщини са това?!?!Кой от тези хора има капацитета и ресурса/материален, финансов, човешки, интелектуален/ да поддържа футболния отбор на Хасково в А група?! Някой ако ми отговори на този въпрос, шапка му свалям!Изброените и коментирани по-горе хора не разбират от този вид бизнес.Футболът е вид бизнес, прави се от подготвени хора.Менажира се тази дейност, категорично!Така и не разбра хасковската общественост, кой е т.н главен спонсор на футболния отбор!Кой е, ще отговори ли някой на този въпрос?! Кой управлява тази система/футболния отбор/?! Има ли някой достойнството да застане с лице към феновете на футболния отбор, към гражданите на Хасково и да заяви: аз съм собственикът на отбора , аз го управлявам!Такъв субект съществува ли в Хасково?Убеден съм,че има субект, но няма достойнство и к*раж да се появи!Действа задкулисно!А това е несъстоятелно и абсурдно! От футбола се печели, ако знаеш, как!Има обаче и разходи, които трябва разумно да се извършват! Футболните собственици обаче в Хасково искат да имат висок относителен дял само в приходите!Така не се получава обаче!Сметката не излиза!Така , че нека собствениците на футболния клуб Хасково да не се правят на умрели лисици, а да излязат и публично да заявят, кои са и за какъв футболен отбор става въпрос в Хасково!Иначе всичко се превръща в една глупава измислица!А младите момчета от футболния отбор на Хасково не са измислица, те са достойни мъже и заслужават развитие и много спортни и лични успехи!
Отговори на този коментар Докладвай за нередност

Back to top button