Хасково

Царицата на спортовете събра 3 училища на стадион „Младост“

ИгриДеца от три училища се състезават днес в общинските игри по лека атлетика на хасковския стадион „Младост“.

В надпреварата се включиха хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“, ОУ „Христо Ботев“ в с. Долно Големанци и ОУ „Любен Каравелов“ в с. Узунджово.

Момичетата и момчетата се състезават в: бягане на 100, 400, 800 м., щафети на 100 м., висок скок, тласкане на гюле, скок на дължина.

Утре финалите продължават при по-големите ученици.

 Игри Игри 
 Игри  Игри
 Игри  Игри

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лекоатлет
лекоатлет
24.03.2015 11:42 11:42

Една прекрасна надпревара, едно прекрасно състезание между нашите прекрасни деца!Безспорно!Стадионът обаче, на какво прилича? Разорана нива!Грозно! А какъв комплекс може да се изгради на това място- стадион Младост. С разширения, съоръжения, плувен басейн и т.н. Може да стане най-привлекателното място за отдих в Хасково!

fikret
fikret
24.03.2015 12:17 12:17

kmeta shte go opravi spoko………….. hohohohoho

Данъкоплатец
Данъкоплатец
24.03.2015 15:24 15:24

Стадион Младост може и трябва да се оправи за ученически и аматьорски спорт. Същото важи и за спортния комплекс на Ямача където са помощните футболни игрища-там Община Хасково трябва да намери механизъм да бъдат превърнати в наистина сателитен комплекс на градския стадион-тогава Хасково ще може да развива реален спортен живот , да произвежда спортисти и гражданите които плащат данъци да могат да ползуват спортната база.

Back to top button