Хасково

Верижна катастрофа до автогарата днес, вчера двама блъснати пешеходци

КатастрофаВерижна катастрофа затрудни преди обяд движението в района на хасковската автогара. Инцидентът станал на завоя от бул. „Съединение“ към бул. „Стефан Стамболов“ в посока „Лебеда“, разказаха пред Haskovo.info очевидци, които изпратиха и снимки от инцидента.

Пострадали няма. В катастрофата са участвали три автомобила. При завой надясно първият от тях – Опел инсигния спрял, за да пропусне пешеходец. Вторият в колоната обаче не успял да реагира и ударил джипа си – Сузуки Витара в първата кола. Последвал още един удар – Ауди се ударило в джипа.

Най-пострадал на пръв поглед е последният автомобил, участвал в инцидента, разказаха още очевидците.

8-годишно момиченце е било блъснато от страничното огледало на лек автомобил вчера следобед на кръстовището между улиците „Липа“ и „Дунав“ в Хасково. То изскочило внезапно на пътното платно. Детето е с охлузни рани на коленете и главата.

Отнето предимство е причинило друг инцидент вчера сутринта. На кръстовището между улиците „Стара планина“ и „Св. Св.Кирил и Методий“ 46-годишен шофьор не спрял и блъснал пресичаща 40-годишна жена. Тя е с рана на клепача, контузия на глава и ляво коляно.

Мотоциклетист е паднал на ул. „Георги Кирков“ в Хасково вчера следобед заради провиснал кабел над платното. Той се навел, за да го избегне и изгубил контрол над машината. Контузен е гръдният му кош.

 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
наблюдателен
наблюдателен
15.05.2015 23:39 23:39

от снимките личи, че движението е било затруднено и от неподходящо избраното време за полагане на маркировка…

Анонимен
Анонимен
20.05.2015 17:57 17:57

truytrf

Back to top button