Любопитно

Модел с ангажименти в Милано за ЧРД в Хасково

МоделРодният модел Росица Георгиева, която наскоро се завърна от Милано, бе за уикенда в Хасково.

МоделВисоката 178 см. красавица беше в областния град за отпразнуването на рожден ден на един от хасковските си приятели. Роси, която е четвърти курс „Икономика“ в УНСС-София, е впечатлена от зеленината и подредбата на Хасково. По нейните думи зоологическата градина тук, например е по-поддържана от софийската.

Георгиева е едно от новите лица на модната агенция „Ивет фешън“, за която работи от година.

„Модата ми дава големи възможности да се развивам и образовам. Тази работа те учи на отговорност и независимост. Като модел пътувам много в страната и чужбина. В Милано срещнах хора от цял свят. Сега ми предстои заминаване за Тайланд за което се готвя усилено. Моделството за мен е приключение“, сподели за Haskovo.info Росица.

След модните си ангажименти в Тайланд Росица Георгиева отново ще посети Хасково, който според нея е идеален за релакс през уикендите.

 

Модел   Модел

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button