Регион

Спипаха турски Мерцедес с фалшиви табели

Полиция, архивТурски Мерцедес бе задържан с фалшиви регистрационни табели в Свиленград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Бързо производство е образувано срещу 26-годишен турски гражданин за това че управлява „Мерцедес-C320 CDI“ с табели неиздадени по надлежният ред. Свиленградските полицаи са образували и незабавно производство срещу 31-годишен жител на града за управление на автомобил без книжка. Задържан е за 24 часа. Шофиране в нетрезво състояние констатират димитровградските полицаи. В ареста до 24 часа е задържан 55-годишен мъж от града, хванат от автопатрула с 2,01 промила алкохол.

33-годишна хасковлийка е заподозряна в кражба. Хасковските полицаи са установили, че жената е откраднала таблет от дома на 55-годишен мъж, живеещ на булевард „Съединение“ в областния град. След подадения сигнал жената е установена, а инкриминираната вещ е открита и иззета.

3 кражби са регистрирани през денонощието в Хасково. Първата е от частен дом на улица „Воеводска“, откъдето е отмъкнато златно кръстче, след проникване с подбран или подправен ключ. Другите 2 кражби са на магистрален кабел и връзки за кабел от село Книжовник и село Малево. От Книжовник са откраднати 85 метра, а от Малево връзки за магистрален кабел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button