Спорт

„Хасково“ остана без лиценз, почва от селската група

ИлюстрацияФутболният „Хасково 2009“ не получи лиценз за участие в професионалния футбол и след днешното заседание на Изпълнителния комитет на БФС.
 
Лиценз не взеха още ЦСКА, „Локомотив“ (София) и „Марек“ (Дупница).
 
Сега отборът може да играе във „В“ група. При този вариант обаче дълговете от около 500 000 лв. остават и трябва да бъдат погасяване.
 
Другият вариант е създаването на ново дружество, което да започне от „А“ окръжна група и без задължения.
 
Членове на УС на „Хасково 2009“ споделиха пред Haskovo.info, че вторият вариант е по-добър. Крайното решение предстои да бъде взето на събрание на УС на клуба.
 
Италианецът Пиетро Белардели по всяка вероятност няма да остане, защото условието за това бе той да успее да спаси лиценза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Koki
Koki
23.06.2015 8:25 8:25

И кво излиза – отбори и отборчета могат да си правят фалити и да не плащат на НАП, а народа – НЕ ! Ебати….

УС
УС
23.06.2015 12:11 12:11

Имам въпрос : Кои са членовете на Управителния съвет на „Хасково 2009“? И едва ли някой ще ми отговори, но в рамките на добрия тон бих искал да кажа, че толкова некомпетентност по отношение на футбола от страна на т.н. Управителен съвет не съм виждал! То не бяха членове, бизнесмени, които се изживяваха като футболни корифеи. А към днешна дата, какво? Един куп задължения към НАП и тишина. Естествено , за да не се платят дължимите данъци към общината и държавата. Крайно време е съответните институции да насочат вниманието си към собствениците на „Хасково 2009“. Кои са те, защо не си плащат данъците и осигуровкие на футболистите. Всъщност, собствениците на този футболен клуб са отдавна известни лица, известни със своята посредственост, алчност, лицемерие, цинизъм. Лошото е , че обществеността в град Хасково им позволява все още да петнят доброто име на града и спортната му слава.

Back to top button