Спорт

6 медала за бадминтонистите от Нови Сад

МедалистиХасковските бадминтонисти спечелиха 6 медала от силния международен турнир в Нови Сад, Сърбия.

Треньорът Станимир Бойчинов заведе в западната ни съседка 10 състезатели, които се конкурираха с участници от общо 16 държави.

Първенството бе за юноши и девойки, като нашите участваха във възрастовите групи до 13, 15 и 17 г. Бадминтонистите бяха в групи след което победителите излязоха в схема.

МедалистиТаня Иванова спечели бронзов медал на сингъл и сребърен на двойки с партньорката си Жени Желева. Бронзов медал на двойки заслужи и Евгени Панев с румънския си партньор Паул Харангус. От групите излязоха и Цветомир Стоянов и Атанас Тодоров.

Стоянов стана шампион на двойки с Явор Янков, като на финала двамата биха словаци с 2:0.

С бронзов медал на двойки се окичиха Таня Петкова и Селин Бакалова. До същото отличие стигнаха Мартин и Тихомир Петкови.

От петък в Русе започва международен турнир, на който хасковлии най-вероятно ще участват. През юли следват квалификации за Балканиадата до 17-годишна възраст.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button