Хасково

Измамиха с 6000 лв. 84-годишна хасковлийка

Илюстрация84-годишна хасковлийка стана жертва на телефонни измамниците, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера около 18 часа жената е подала сигнал за измамата. Тя споделила пред разследващите, че 2 часа по-рано на домашния й телефон позвънило лице, което й съобщило, че внукът й е болен и се нуждае от лекарства. Било й съобщено, че парите ще дойде да ги вземе служител на здравната каса.

Малко по-късно, дома й на ул. „Стара планина“ в областния град бил посетен от жена, която тя описала като висока, слаба, мургава с тъмна права коса. „Здравната служителка“ взела приготвените от старицата 6000 лв. и се качила на автомобил, управляван от мъж. Работата по случая продължава.

Взломяване е осъществено във фитнес зала, намираща се в хасковско училище. Разбита е метална решетка на прозорец и 2 врати и са откраднати 40 тежести за лежанка и парна ютия.

Двама харманлийци, стари познайници на полицията, са в ареста за кражба. В харманлийското управление е получен сигнал, че за времето от 26 юни до вчера, след изкъртване на метална решетка на прозорец е проникнато във вещеви склад на РПЦ-Харманли, откъдето са откраднати перилни препарати. След издирвателни действия, харманлийските полицаи са установили и задържали мъжете на възраст 47 и 50 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button