Регион

Математичката Катя Чалъкова с награда

Катя ЧалъковаКатя Чалъкова от Димитровград  е една от тримата български учители, удостоени с награда за принос в организирането и провеждането на Международния турнир „Математика без граници“.

Отличията бяха връчени на церемония в античния форум в Несебър, където се състоя финалният кръг на международното състезание.

Участваха ученици от 1 до 12 клас от 9 страни: Азербайджан, Беларус, България, Казахстан, Китай, Мексико, Русия, Турция и Узбекистан. Организатори на проявата са Педагогическа асоциация „Образование без граници“ и Научно-образователен център  „Innovation“, Казахстан.

Без съмнение, участието на таланти от близки и далечни държави придава по-голяма тежест на математическия форум, написа в приветствие до младите математици генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button