Хасково

От 20-дневна практика на Канарските острови се завърна групата от „Александър Паскалев“

ТенерифеОт 20-дневна практика на Канарските острови се завърнаха ученици от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

ТенерифеВ град Пуерто Де Ла Круз на най-големия остров Тенерифе, в реномираните хотели  „Bonanza“, „Canarife“ и „Interpalace“ учениците работиха като бармани, сервитьори и готвачи.

По време на практиката те се научиха да приготвят испански кулинарни специалитети като  паеля с морски дарове, със зеленчуци и месо – Tortilla de Patatas, Gambas, Chorito a la sidra, Chopitos и др. Запознаха се с техники и технологии за обработка на морски дарове – ястия с риби, октопод, омар, раци, миди и тяхното презентиране пред клиенти.

Барманите приготвяха алкохолни и безалкохолни коктейли, топли и освежаващи напитки – Cortado Leche Leche, Carajillo, Ponche Caballero и др.

През почивните дни бяха организирани посещения на Аква парк и разходка с камили в Camel center. Учениците се насладиха на шоу с делфини, косатки, тюлени и папагали.

След приключване на международната практика стажантите получиха сертификати и Европаси, а най-добрите се завърнаха с предложения за работа.

Тенерифе  Тенерифе 
 Тенерифе  Тенерифе

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АНОНИМЕН
АНОНИМЕН
23.07.2015 14:46 14:46

КОЛКО СТЕ НЕГРАМОТНИ!
МОЖЕЛИ ДА ПИШЕТЕ ЕВРОПАСИ, ВМЕСТО ЕВРОПАРИ!!!

kym anonimniq
kym anonimniq
23.07.2015 15:09 15:09

ПОД ЕВРОПАСИ СЕ РАЗБИРА EUROPASS, КОЕТО Е СЕРТИФИКАТ.

kym anonimniq
kym anonimniq
23.07.2015 15:11 15:11

Какво е EUROPASS?​
Пет документа, които помагат на европейските граждани техните умения и квалификации да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа.

Back to top button