Хасково

Спипаха ментета, контрабандни цигари и тютюн

Илюстрация520 артикула с лого на търговски марки иззеха икономическите полицаи вчера, съобщават от полицията.

Съвместно с митнически служители те са проверили на влизане в ГКПП „Капитан Андреево“ товарен автомобил „Мерцедес“, шофиран от румънски водач. При извършена щателна митническа проверка са намерени тениските с лого на известна търговска марка без разрешение на правопритежателя. Стоката е иззета с разписка от служител на Митница „Свиленград“. Работата по случая продължава.

Общо 132,5 кг. безакцизен тютюн иззеха хасковските полицаи през почивните дни. В събота в 22,40 часа на улица „Ястреб“ в областния град те са проверили лек автомобил „Форд Мондео“, управляван от 54-годишен мъж от града с 40-годишен негов съгражданин. В хода на проверката, в купето на колата са намерени 2, а в багажника още 6 полиетиленови чувала с рязан тютюн без акциз с тегло 90 кг. Останалите 42,5 кг. листна маса е иззета предния ден от гараж и автомобил на улица „Росица“. Образувани са досъдебни производства.

7480 къса цигари без бандерол са конфискували хасковските полицаи. На 7 август, автопатрул на група „Престъпления по пътищата“, на около 300 метра преди ГКПП „Капитан Андреево“ е проверил 28-годишен пешеходец от Пловдив. В мъжа са намерени 2 чанти с 1680 къса цигари без бандерол от различни марки. По–късно полицейският автопатрул съвместно с колегите си от Гранична полиция и Агенция „Митници“ са извършили проверка на платно влизащи леки автомобили – „Фолксваген Пасат“ с водач 40-годишен пловдивчанин с пътник 32-годишен негов съгражданин. На задната седалка на колата са намерени 5800 къса безакцизни папироси, иззети с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ник
Ник
10.08.2015 15:17 15:17

Същите ментета шият и шивашките босове в Хасково, които ви плащат за да им публикувате пищните сватби тук.

Back to top button