Любопитно

Две красавици от ПГДС в спор за място на „Мис България“

КастингДве хасковски красавици спорят за място на финала на конкурса „Мис България 2015“.

КастингТова са Теодора Петрова, която тази година завърши ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ и учещата в същата гимназия Ваня Делчева, която е почти на 17 г. Сега Теди е приета в специалност „Екология“ на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Днес в Хасково се проведе регионален кастинг за конкурса. На него се явиха няколко момичета, но повечето не отговаряха на всички изисквания – за ръст, години и визия. Теди и Ваня бяха харесани от представителят за Хасково на модна агенция „Интерсаунд“ Адриана Добрева. Двете момичета попълваха анкета, в която освен лични данни, описваха своите хобита, отговаряха на въпрос, свързан с толерантността, каквато ще е тазгодишната кауза на „Мис България“, описваха най-силните си страни, щастливи и трудни моменти в живота досега. Метърът пък показа, че и двете са над 170 см високи.

Сега техните данни ще бъдат изпратени до шефката на модната агенция Ирина Папазова, която е организатор на конкурса. Тя ще прецени кое момиче ще представя Хасково на „Мис България“, който се очаква да е през октомври или началото на ноември. В конкурса ще участват 20 красавици от 20 региона на страната.

Кастинг  Кастинг 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
петко
петко
15.08.2015 13:54 13:54

и някоя от тия ако стане мис България … не знам

Анонимен
Анонимен
17.08.2015 14:50 14:50

Грозотиии…

Back to top button