Спорт

Три хасковски боксьорки с повиквателна за националния

Хафизе и Мими с треньора сиТри боксьорки от хасковския клуб „Севдалин Василев“ с треньор Людмил Димитров са получили повиквателни за националния отбор.

Това са Десислава Дойчева в категория 57 кг. и до 16-годишна възраст, Хафизе Мустафа до 18 г. в кат. 60 кг. и Мими Павлова до 81 кг.

Нашите боксьорки ще могат да участват в силния международен турнир „Балкан“, който ще се проведе в София от 9 до 15 ноември. Все още обаче отпътуването на Павлова е под въпрос, защото се изчаква дали ще има състезателки в нейната категория.

Haskovo.info припомня, че на последното Държавно лично отборно първенство за жени и девойки в Кърджали Хафизе триумфира по убедителен начин с титлата. На финала възпитаничката на ФСГ „Атанас Буров“ отказа съперничката си само след 30 секунди бой. Деси пък се класира пета на първенството, но според специалистите има потенциал за много повече.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button