Спорт

Хандбалистките пречупиха Сливница за първата си победа

ПобедаХандбалистките на „Хасково“ записаха първата си победа при жените в „А“ група срещу „Ники спорт“ (Сливница) с 26:25 в спортна зала „Спартак“.

ПобедаДвата отбора предложиха здрав мач, като рядко някой от тях успяваше да се откъсне с повече от 2-3 гола. Първото полувреме завърши 15:15, а през втората част хасковлийки показаха по-добра игра и заслужено победиха.

Най-много голове за нашите вкара Меги Кънева, която се отчете с 8 попадение, а Александрина Бурнева реализира 5. Три важни гола вкара младата надежда на хасковския хандбал Маринела Панайотова.

ПобедаИ в този мач за „Хасково“ не можаха да играят две от новите попълнения – Деница Панайотова и Стела Костова.

От треньорския щаб коментираха, че победата е много важна за самочувствието на момичетата, които стартираха с две загуби срещу Шумен и Свиленград.

На 7 ноември нашите гостуват в Поморие. Следващият ден в Хасково пък ще се проведе турнир при 19-годишните девойки, в който ще се включат общо 5 отбора.

„Свиленград-ПУ“ победи като домакин „Поморие“ с 44:23 и е с три победи от три мача.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button