Спорт

„Хасково 2012“ с четвърта поредна победа след бой над НСА

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ преодоляха без проблеми съпротивата на НСА като домакини в спортна зала „Дружба“ и постигнаха разгромна победа със 123:40.

БаскетболМомичетата на старши треньора Елена Станкова взеха инициативата още от самото начало и след първата четвърт вече водеха с 35:10 и не оставиха съмнения, че ще са крайният победител в срещата.

Най-резултатна за победителките бе капитанът Нели Пашева, която завърши с 33 точки след седем отбелязани тройки. Мея Тирера наниза 26 точки, а Джазмин Пъркинс завърши с 23 т.

БаскетболТака „Хасково 2012“ е единственият отбор в шампионата, който е с пълен актив от точки и е едноличен лидер в класирането.

В 5 кръг на 7 ноември хасковлийки гостуват на „Нефтохимик 2010“ в Бургас.

И „Хасково 2012“ се включи в благотворителната кампания за набиране на средства за лечението на Ники, като всички събрани пари от билети – 400 лв., ще бъдат дарени на момичето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.11.2015 17:48 17:48

Uspeh i prodalgavaite v sahtijat duh momi4eta,ma4kaite nared,vie mogete,tozi otbor na HASKOVO 2012 e silen,samo go zadargete i ne izpuskaite tezi novite -4ugdi popalnenija,klasa sa si?!!

Back to top button