Спорт

„Хасково“ с нова победа като гост на „Топлика“ с 4:1

ИлюстрацияФутболният „Хасково“ победи като гост отбора на „Топлика“ с 4:1.
 
Срещата се игра на стадиона в Минерални бани пред около 50 зрители. Гостите от Хасково набързо отбелязаха два гола, чрез Николай Скерлев и Димитър Димитров и до 20-ата минута водеха в резултата с 2:0. Скерлев завърши образцова контраатака след асистенция на Христо Стойчев, като излезе сам от центъра на игрището срещу вратаря на домакините и хладнокръвно го преодоля. След само 5 минути отново Скерлев проби по десния фланг на атаката, центрира топката, където бе включилият се от дълбочина Димитров, който от два метра вкара коженото кълбо в опразнената врата за 0:2. При този резултат завърши и първото полувреме от мача. 
 
В началото на вторите 45 минути отборът на „Хасково“ излезе леко отпуснат предвид аванса си. Това разконцентриране доведе до грешка в тяхната защита, от която се възползваха домакините и намалиха на 1:2. В крайна сметка всичко си дойде на мястото след индивидуален пробив на Милко Милков, който преодоля трима противникови играчи и след прецизен удар с левия крак отбеляза най-красивия гол в мача, като вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на домакините. В последните минути до втори гол в двубоя достигна отново Скерлев, който излезе сам срещу вратаря и оформи крайното 1:4. От целия щаб на ФК „Хасково“ изказват съжаления за контузията на своя млад футболист Емил Суров, който след преглед при ортопед след мача се оказа със счупена ключица на рамото. Всички футболисти и цялото ръководство на клуба пожелават бързо оздравяване и скорошно завръщане на зеления килим. В следващия кръг от първенството „Хасково“ приема на Ямача отбора на ФК „Извор АМ“, като срещата е в неделя от 14:30 ч. 
 
Състав на „Хасково“: Васил Христов (Семави Сюлейман), Тодор Тодоров /к/, Илиан Киряков, Мирослав Динков, Златко Николов, Недялко Петров, Христо Стойчев (Емил Суров), (Владимир Петров), Мехмед Сабри (Милко Милков), Стилян Бръмчев, Делчо Корчев (Димитър Димитров), Николай Скерлев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.11.2015 17:47 17:47

bravo,samo taka,samo pobedi i uspeh!!!

Анонимен
Анонимен
16.11.2015 18:51 18:51

Bravo,samo taka,samo pobedi i uspeh!!!

Back to top button