Спорт

Волейболистките обърнаха „Шумен“ за втората си победа като гост с 3:1

ИлюстрацияВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ записаха втората си победа в шампионата при жените с 3:1 като гости на „ЙЕБ-Шумен 05“.
 
Момичетата на старши треньора Петър Ташев загубиха първия гейм с 18:25. Димитровградчанки обаче не се предадоха и изравниха след 25:20, като взеха със същия резултат и третия гейм. Като отбор, който натрупва все по-голям опит и самочувствие в първенството „Раковски“ затвори мача след 25:21.
 
„Момичетата показаха много добра игра. Нещата, за които говорих вече се случват. Не сме отбор за подценяване и играем за утвърждаване в първенството. Всички в отбора играха добре. В следващия кръг срещу „Спартак“ излизаме само за победа“, коментира за Haskovo.info Ташев.
 
След тази победа „Раковски“ вече има 5 точки в класирането и се изравни с Шумен на седмото място. Днешните домакини обаче са с мач повече. 
 
Haskovo.info припомня, че първата победа на волейболистките в шампионата дойде отново като гост – на „Славия“ с 3:2.
 
В последния за календарната година 9 кръг на 19 декември от 17 часа „Раковски“ приема в зала „Младост“ „Спартак“, който е на последното девето място в класирането с актив от 1 т.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button