Спорт

„Раковски“ завърши с победа тридневния волеймаратон в Казанлък

ТурнирВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ изиграха пет срещи за три дни в приятелския турнир под надслов „10 г. волейболен клуб Казанлък“.

В първия ден младите състезателки на старши треньора Петър Ташев срещнаха „Берое“ (Стара Загора) и загубиха драматично с 2:3. Преди близо месец двата тима играха на два пъти и тогава победители бяха димитровградчанки, като в едната среща се наложиха с 3:2, а в другата с 3:1. Сега обаче късмета не бе на тяхна страна.

В съботния ден „Раковски“ се изправи срещу фаворитите от Казанлък и „Марица“ (Пловдив) и загуби с по 0:3.

Днес димитровградчанки изненадващо загубиха с 0:3 от „Локомотив“ (София) и записаха победа с 3:1 срещу Видин.

Ташев заяви пред Haskovo.info, че не е доволен от представянето на отбора, който е имал сили да бъде поне четвърти в крайното класиране, а сега е пети.

Следващият уикенд младите волейболистки, част от които участват и в женския отбор, имат турнир от първенството отново в Казанлък.

Тази седмица пък ще станат ясни съперниците при жените в предстоящите контроли преди старта на първенството на 23 януари срещу ЦСКА в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button