Спорт

Волейболистките с красива и бърза победа срещу „Бургас“

ВолейболВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ постигнаха една от най-убедителните си победи в елита при жените.

ВолейболТази вечер момичетата на старши треньора Петър Ташев се разправиха с 3:0 срещу „Бургас 2007“ в димитровградската зала „Младост“.

В първия и третия гейм „Раковски“ не остави никакъв шанс на бургазлийки – 25:14 и 25:15, като Волейболединствено във втория имаше някаква интрига – 25:22.

Въпреки делничния ден домакините бяха подкрепяни от доста свои фенове и от шумна агитка от Пловдив. Haskovo.info припомня, че в „Раковски“ играят половин дузина талантливи волейболстки на шампиона „Марица“ (Пловдив).

ВолейболПобедата изгледаха и треньорът на жените на пловдивчанки Иван Петков и мениджърът на клуба Борис Халачев.

С тази победа „Раковски“ се изравни на седмото място с „Бургас“, като и двата тима са с по 11 точки, а шести е „Славия“ с 15 т.

В следващия кръг димитровградчанки почиват, а в 13-ия на 6 февруари от 17 часа приемат „Славия“.

 

 Волейбол  Волейбол
 Волейбол  Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button