Спорт

„Раковски“ взе гейм на „Славия“, момичетата от школата бият наред

ВолейболВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ спечелиха гейм във втората си среща от груповата фаза на турнира за Купата на България срещу „Славия“ в София, но загубиха с 1:3 (18:25) (12:25) (25:18) (20:25).

След като вчера нашите също заслужаваха да спечелят поне гейм срещу ЦСКА, но паднаха с 0:3 димитровградчанки загубиха шансове да продължат напред в турнира. В неделя е последната среща в групата срещу фаворита „Марица“.

ВолейболВчера пък момичетата от школата на „Раковски“, родени 2004-2005 г., изиграха приятелски турнир. В него участваха още тимовете на „Яворов“ (Чирпан) и „Верея“ (Стара Загора). Преди всяка среща състезателките си размениха мартеници и така затвърдиха празничното настроение през изминалите дни.

Без загубен гейм димитровградчанки спечелиха и двете си срещи. Треньорите дадоха възможност на всички момичета да усетят емоциите на полето. Общо 42 волейболистки участваха в надпреварата, като в състава на „Раковски“ бяха включени 18 състезателки. Димитровградчанки са с амбиции да затвърдят доброто си представяне от миналата година, когато завършиха 2-ри в региона от 8 участника, а на финалите в Шумен заеха 6-то място.

На 15-18 април в Приморско ще се проведе първата фаза на регионалния турнир, като нашите са в група с отборите на „Сливен“, „Тунджа“ (Ямбол), „Любимец“ и „Ропотамо“ (Приморско). Общо 10 отбора от региона участват тази година, в другата група са „Казанлък волей“, „Яворов“, „Верея“, „Странджа“, „Дея спорт“.

Отборът на „Раковски“: Гергана Георгиева (капитан), Мартина Стоянова, Даниела Димитрова, Лаура Ван Дайк, Александрина Манджакова, Александра Георгиева, Александра Казакова, Здравка Стефанова, Кристина Делчева, Алексия Николова, Моника Смилова, Ивона Стефанова, Елиса Хасан, Рая Димитрова, Виктория Вълева, Яна Кръстева, Петя Димитрова, Петя Пасева и треньор Александър Дафинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button