Спорт

Волейболистките изпуснаха „Левски“, викат две момичета в националния

ВолейболВолейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ изпуснаха да победят „Левски“ (София) в спортна зала „Младост“.

ВолейболМомичетата на треньорите Петър Ташев и Георги Илиева играха като равен с равен срещу „сините“, но в крайна сметка отстъпиха с 1:3.

Нашите не успяха да влязат бързо в мача и загубиха първия гейм с 11:25. Във втория се усети пробуждане, но въпреки това резултатът стана 0:2 след 21:25.

ВолейболМомичетата на „Раковски“ обаче не се бяха предали и с отлична игра взеха третия гейм с 25:23, което взриви публиката.

В четвъртия гейм резултатът вървеше точка за точка почти до край и малко не достигна на домакините да направят драмата пълна.

ВолейболТака димитровградчанки загубиха четвъртфиналния плейоф с 0:2 и приключиха участието си в първия сезон при жените, завършвайки на седмо място в класирането.

Заради силното си представяне в първенството две от талантливите волейболистки на „Раковски“ получиха повиквателни за националния отбор за девойки старша възраст.

Това са Ани Боздева и Елизабет Касаджикова, които от неделя са на лагер с останалите 16 националки.

 

Волейбол  Волейбол 
 Волейбол  Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button