Спорт

Баротев финалист на Световната купа в Португалия, следва Южна Корея

АеробикаСамо след 5 месеца подготовка Тихомир Баротев от хасковския клуб по аеробика „Виолена“ за първи път дебютира на Световната купа в Кантанхеде, Португалия във възрастовата група при мъжете.

Хасковлията пребори силната конкуренция и успя да влезе във финалната осмица, където се нареди шести. От клуба отчитат, че това класиране е безспорен успех за Баротев.

АеробикаВ състезанието в Португалия участваха състезатели от Австрия, Бразилия, България, Италия, Испания, Чехия, Словакия, Перу, Русия, Португалия, Румъния, Финландия, Германия, Мексико, Иран, Естония, Унгария, Япония и Великобритания.

Само след два дни почивка, започват отново усилени тренировки, преди участието на Баротев през втората половина на юни на Световното първенство в Южна Корея.

От „Виолена“ допълват, че връщайки се назад в годините в спортната история на клуба, точно 20 г. назад в далечната 1996 г. Тогава трима състезатели на клуба – Моника Попова, Павлина Янева и Пламен Маринов, бяха първите състезатели при мъже и жени на клуба, които носеха спортна слава за хасковската аеробика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дани
Дани
12.05.2016 8:34 8:34

БРАВО И ОЩЕ МНОГО УСПЕХИ.

Поздравления!
Поздравления!
12.05.2016 9:53 9:53

Поздравления, за всички, допринесли за успеха на Тихомир!
Пожелавам още много, много успехи на „Виолена“ и нейните членове!

Back to top button