Спорт

Миглена Тянкова награди призьорите от тенис турнира на Кенана

ТенисПредседателят на Хасковския окръжен съд Миглена Тянкова награди призьорите от първото издание на националния турнир по тенис на корт за съдии на Кенана.

Веселин Коларов от Районен съд – Харманли спечели първото място на сингъл при мъжете. Втори е Красимир Маринов от Окръжен съд – Перник.

При дамите първа е Ралица Хаджииванова от Окръжен съд – Шумен, следвана от Рени Ковачка от Окръжен съд – Перник и Боряна Бончева от Хасковския окръжен съд.

В турнира на двойки победители са Емилиян Ангелов и Яни Гайдурлиев от Окръжен съд – Бургас, втори са Светлозар Рачев – Административен съд Габрово и Красимир Маринов от Окръжен съд – Перник. Две двойки се класираха трети – Асен Златаров от Районен съд – Раднево и Камен Гатев – Районен съд – Пещера и Веселин Коларов от Районен съд – Харманли и Диан Боев – съдебен помощник в Хасковския окръжен съд.

Haskovo.info припомня, че турнирът стартира вчера и в него участваха 14 съдии от страната – 11 мъже и 3 жени.

 

 Тенис  Тенис

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
митко палаузов
митко палаузов
19.06.2016 17:55 17:55

То аслъ тая какво ли друго прави и когато е на работа За нея важи поговорката –––Роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет Като жена какво ли може да направи сигурно и яйца не знае да опържи

знайко
знайко
20.06.2016 10:32 10:32

Стига с тая завист и обиди, голяма работа станала – поиграли тенис, похапнали, пийнали кафенца, повеселили се, наградили се с хубави купи

Back to top button