Хасково

Асансьор затисна крака на 2-годишно момченце в Хасково

Асансьор е затиснал крака на 2-годишно дете вчера в Хасково, съобщават от областната противопожарна служба.

Сигналът за инцидента е подаден малко преди 12 часа. Асансьорът е заседнал в бл. 15 на ул. „Цар Самуил“ и е бил отворен от пожарникарите.

Детето е било в асансьора с баба си. След като е било освободено, момченцето е заведено за преглед в болницата. Лекарите от ортопедия обясниха за Haskovo.info, че детето се е разминало без травма.

Асансьор

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Константин
Константин
10.07.2016 11:22 11:22

Малко ще корегирам информацията Ви ; аз живея в същия блок, в който стана произшестието и ме извикаха да помагам : Детето беше в асансьора не с баба си, а с майка си, имаше и една жена в спрялата кабина на асансьора (вероятно оттук идва заблуждението). Асансьорът беше отворен не от пожарникари, а от един асансьорен техник, който бързо пристигна на местопроизшествието, отвори вратата на асансьора и извади закъсалите в него. Другата информация и снимките са верни.

Back to top button