Хасково

Учителка осъди майка за клевета

Съд Дело за клевета срещу майката на ученик от спортното училище в Хасково спечели преподавателката Валентина Стоянова. Съдебният спор е заради твърдения на Мария Спасова, че Стоянова е манипулирала детето й да свидетелства за побой, извършен от директора на школото Генчо Генев над друг ученик. 

Haskovo.biz припомня, че преди 2 години Валентина Стоянова и колежката й Невена Тонева бяха уволнени дисциплинарно, като мотив беше посочено „уронване престижа на учебното заведение“. Преди 2 месаца съдът върна на работа Стоянова и постанови неправомерни действия от страна на директора.

Двете учителки са станали свидетелки на побой на ученик от директора Генчо Генев. Основна причина за уволнението им са били думите на майката Мария Спасова, която първоначално се е съгласила да потвърди свидетелските показания, но в последствие се е открекла от тях и е заявила, че учителките са манипулирали дъщеря й и не е имало побой.

Пред Haskovo.biz оневинената преподавателка заяви, че е крайно време инспекторатът по образование да спре да си затваря очите пред извършените престъпления от директора на спортното училище Генчо Генев.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button