Хасково

Вече изпитват шофьори и в събота

Учебни коли Изпит по теория за кандидат- шофьори освен в делничните дни заедно с практическия, ще се провежда вече и в събота. За това се договориха на среща тази вечер хасковски авто инструктори и директора на Държавната автомобилна агенция в Хасково Анастас Анастасов

Причина за искането на обучителите е високият брой курсисти и дългото чакане за дата за изпит, каза за Haskovo.biz автоинструкторът Ангел Стоев. Според него до сега между завършването на курса и теста са минавали повече от 20 дни, което е в ущърб на бъдещите водачи.

След срещата стана ясно, че фирмите, обучаващи шофьори, вече ще съобщават на курсистите реалната стойност на таксата за явяване на изпит, която е 20 лева. Останалите 30 са за обработка на документи и остават за самата фирма. Досега обаче това не е било регламетирано и бъдещите водачи не са знаели за какво плащат.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button