Хасково

Математика за седмокласници

На теста по БЕЛ вчера се явиха 75 ученика

На теста по БЕЛ вчера се явиха 75 ученика

47 ученика имат право да се явят днес на областния кръг на националното състезание- тест по математика след 7 клас. Само те са допуснати от всичките над 700, които се тестваха в първия кръг. 

Началото на изпита е в 09:30 часа в основно училище „Христо Смирненски“ в Хасково. Вчера следобяд там се проведе и тестът по български език и литература, на който се явиха 75 седмокласници.

След като вчера изпитът по български беше с променен час, заради съвпадение с олимпиада по химия, станя ясно, че при изготвянето на графиците в МОН е допуснато още едно недоглеждане.

От регионалния образователен инспекторат съобщиха, че само за учениците от 7 клас общинският кръг на олимпиадата по български език и литература ще се проведе на 16 март от 14:00 часа вместо днес.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button