Любопитно

Българският Франк Синатра гостува в Хасково с красивата си муза

Най-популярният джаз и поп изпълнител у нас Васил Петров, известен с прозвището Българският Франк Синатра ще гостува в Хасково на 30 септември, съобщи за Haskovo.info Маргарита Тошева, която е в мениджмънта и ПР-а на певеца.

Красивата Маргарита, която има зад гърба си и кариера на модел, сега е жената до Васил Петров, с когото най-вероятно ще бъде в Хасково.

Звездата ще изнесе концерт в рамките на тазгодишното издание на Haskovo Jazz Fest.
Васил Петров ще участва със Станислав Арабаджиев трио – Станислав Арабаджиев – пиано, Димитър Сираков – контрабас, Никола Горялов – ударни. Програмата му е нова и включва суинг, боса нова, блус и джаз.

Васил Петров ще представи пиеси от новия си албум „Pages“, който излезе преди седмица и ще може да се закупи на място след концерта

Както Haskovo.info писа традиционният джаз фест ще е от 26 септември до 1 октомври, като се очакват гост-музиканти от Испания, Полша, САЩ и Австрия.

Васил Петров

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button