Хасково

Хасковлии са песимисти за новите квартали

Анкета Близо половината от гласувалите в седмичната анкета на Haskovo.biz са песимистично настроени относно изграждането на новите квартали на града. Повод за въпроса беше забраната за строежи на Кенана, Каменец, Орфей 3 и Изгрев с цел изготвяне на уличната регулация в тези райони. 

48% не очакват регулацията да приключи в близките години, но все пак смятат, че може да се получи нещо хубаво. 23 на сто не се интересуват от темата, а 15% са още по-остри като заявяват, че нищо няма да стане, само ще бъде ограбена земята на хората.

Едва 14 на сто са заявили, че новите квартали на Хасково ще станат страхотни и улиците ще са хубави.

Тази седмица най-голям интерес предизвикаха проявите, свързани с ученическото самоуправление, по време на което ученици заместват своите преподаватели. Това е и тема на новата ни анкета.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Joss
Joss
14.05.2007 8:21 8:21

е и аз съм от тези 48%, но също съм на мнение, че ще се получи нещо страхотно просто каквото и да си приказваме то не може да стане за един ден. 😛

Back to top button