Хасково

Хасковските полицаи разбиха група фалшификатори

Заловените фалшификати

Заловените фалшификати

Организирана престъпна група, занимаваща се с разпространение на фалшиви документи, свидетелства за регистрация и управление на МПС и фалшиви пари, разбиха служители на ОДП Хасково, съобщи днес директорът на полицията Атанас Ненков. Операцията, при която бяха заловени 20 000 фалшиви евро в банкноти по 200, е провеждана в продължение на 6 месеца

Парите са били отркити в автомобил на ръководителя на престъпната група – 47-годишен хасковлия. Другите двама заловени са на 40 ии 36 години.  Двама от задържаните са криминално проявени, единият е бил екстрадиран от Испания за подобно престъпление, допълни Ненков. По случая е образувано досъдебно производство.

Към момента полицаите са иззели от престъпниците фалшиви пари, свидетелства за управление на МПС , свидетелства за регистрация на МПС. На ГКПП Калотина са иззети 10 бр. чипове, които вероятно са фалшиви електронни платежни документи и са предадени за експертиза.

Иззетите веществени доказателствени средства са предназначени за разпространение в страната и чужбина.

ImageImage

Снимки: Георги Даскалов 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button