Регион

Машинисти мятат бутилки с дизел от влак, арестуваха ги

Петима са арестувани за кражба на 500 литра дизелово гориво, съобщават от полицията.

Преди ден в гълъбовската полиция е получен сигнал, че неизвестни лица, са изхвърлили бутилки от минерална вода, пълни с дизелово гориво, от локомотив на товарна влакова композиция, движеща се по линията гара Любеново – гара Симеоновград.

При извършения оглед, на 2 км. западно от Гълъбово, са открити 10 броя десетлитрови бутилки от минерална вода, пълни с дизел.

Малко по-късно са задържани няколко лица, двама от които служители на предприятието – Х. Х., на 38 г. от Димитровград, неговият съгражданин П. В. на 62 г., както и Д. Д. на 37 г. от с. Обручище, Ж. Ж. на 48 г. от Гълъбово и 60-годишният от същия град Н. М.

Установено е, че за периода 18 ноември 2016 г. до 30 януари 2017 г. на няколко пъти, в различни комбинации помежду си, лицата от групата са извършили кражба на общо 500 литра дизелово гориво, собственост на БДЖ АД.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button