Хасково

Виновник бяга от ПТП, хващат го

Линейки 16-годишен велосипедист е с множество охлузни рани по тялото и съмнение за комоцио след като бе блъснат от лек автомобил Дачия, управляван от 33-годишен турски гражданин. При разминаване с велосипедиста, на главния път за Харманли, шофьорът не спазва необходимата дистанция, удря 16-годишното момче и бяга от мястото на произшествието. По-късно е заловен от полицаите в района на Кърджали, съобщи за Haskovo.info дежурният в полицията. 

При друг инцидент 27-годишен неправоспособен шофьор от Хасково е с разкъсно- контузни рани след пътен инцидент. Вчера около 17:30 часа в района на гарата мъжът е управлява лек автомобил БМВ с несъобразена скорост, губи контрол над возилото и се удря в предпазната мантинела на ЖП гарата в Хасково. 27-годишния хасковлия е без опасност за живота.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button