Спорт

Хасково си иска играч, Левски не дава

Борислав Стойчев

Борислав Стойчев

Босът на Хасково Здравко Узунов поиска Левски да върне на Ямача защитника Борислав Стойчев, който премина при сините през зимата на 2005 година. Оттогава насам обаче младежкият национал е твърда резерва и рядко се изявява в официални срещи на шампионите, а и след мача с Шалке миналата пролет дълго време беше контузен

Офертата на Хасково е Стойчев отново да играе като титуляр за родния си клуб, като при евентуален трансфер на футболиста Левски да получи процент от парите.

Треньорът на сините Станимир Стоилов, който също е възпитаник на местната школа, категорично отказал да се раздели с бранителя. Ако Томашич и Топузаков не се възстановят от контузиите си до вторник, не е изключено Борко Стойчев да се появи на терена в мача-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу финландския Тампере.

Haskovo.info припомня, че в отбора на Хасково играе като халф братът на синия защитник – Христо Стойчев.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button