Хасково

Гвоздеят днес са Канарите, Софи и Устата

Дни на Хасково 5-тият ден от тържествата по повод Деня на Хасково ще започне в 10:00 часа с детско шоу под надслов „В зоопарка с Дидо Мачев“. Час по-късно на Кърджалийско шосе ще бъде открит новопостроения пешеходен мост. Сред другите прояви на 7 септември са състезанието за силови атлети „Айрън мен“ и концертите на  Формация за модерен балет “Тангра” и балет “Нина Петровска”. 

Едно от интересните зрелища днес ще бъде футболна среща между ветераните на Левски” – София и ПФК “Хасково”. Началният час на двубоя е 17:30, мястото – стадион „Хасково“. Не е за пропускане и театрална постановка “Отело” на Народен театър – София.

Вечерта на площад „Свобода“ в 20:00 часа сцената ще подгреят Фолклорен танцов ансамбъл “Златна Тракия”. Половин час след тях за хасковлии и гостите на града ще свирят „Канарите“

По същото време на пл. „Спартак“ започва конкурсът „МИС Хасково“. Веднага след него Софи Маринова и Устата ще пеят за хасковските си фенове. Вечерта на 7-ми септември ще завърши с Младежка дискотека с Free style шампионите на България за 2007 год. DJ Маркони и DJ Нури.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гого
гого
04.01.2008 13:05 13:05

кКможе в Хасково където свири всяка година нар.оркестър голямо хоро, тази година да се издъни общината без оркестър!!! Ясно ли е на Татяна Димитрова че с Варджийска и Хранова и диджей не става нищо и защо дадоха толкова много пари, хоро не стана! Това не е Варна, нито София за да се прави програма. Тук в Хасково върви само народен оркестър и то с 1500 лв щеше да е всичко 6, зам.кмета Татяна набута общината с 7000 лв., за да нагуши своя червен другар Никола Атанасов, който доведе Хранова и Варджийска това е голям гаф! Кмета Иванов да уволни Т.Димитрова

Back to top button