Регион

91 първокласника тръват на училище в Любимец

Първокласнници Учебната година в Любимец ще започне с изпълнен план-прием, съобщават от общинска адиминстрация. За първи път ще прекрачат прага на родното училище 91 първокласника в общината и за втора поредна година децата от ромски произход ще посещават учебните занятия в училищата в Любимец, а не в с. Георги Добрево.  

Училищата в общината ще отворят врати и ще посрещнат своите ученици след не големи подобрения. Текущи ремонти се направиха в ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” в с. Малко градище, а сравнително по-голям – в ОУ “Христо Смирненски” – с. Георги Добрево. В НУ “Христо Ботев” – Любимец беше подменена дограмата на част от сградата. 

Двете сгради на ЦДГ “Рай” в града също бяха ремонтирани. По-голямо внимание се обърна на кухненските блокове, които вече отговарят на  новите санитарни изисквания. Трябва да се обърне внимание, че въпреки положените усилия, не беше отделено достатъчно внимание на дворовете, както в училищата, така и на ЦДГ.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button