Спорт

Диа бие в Подгорица

Диа Евтимова Хасковската тенисистка Диа Евтимова започна с победа участието си в турнира на червени кортове с награден фонд 25 хиляди долара,чийто домакин е столицата на Черна гора Подгорица.
20 – годишната нашенка, поставена под №4 в основната схема на състезанието, се наложи категорично в първия кръг с 6:3, 6:0 над румънката Ирина- Камелия Бегу,която играе с“уайлд кард“. 

Във втория кръг Диа, която в момента е 259-та в света, ще срещне победителката в мача между хърватките Мария Абрамович и квалификантката Индире Акики. 

Другият хасковски талант в тениса Григор Димитров е получил покана за съвместен тренировъчен лагер с един от най-добрите в света при мъжете – Иван Любичич. Треньорът на хърватина Рикардо Пати лично е изпратил офертата до 16-годишния юноша, но засега всичко е на етап размяна на имейли – уточнява „Ракети“. Междувременно хасковлията вече се излекува от контузията в лакета, заради която отпадна от турнира в Лексингтън, САЩ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button