Хасково

9 автобуса с учители на митинг в София

Митинг 450 учители от региона ще се включат днес в националния протест, организират от единния стачен комитет в София. Педагозите от Хасково и Минерални бани са с 3 автобуса, толкова са и пътуващите от Димитровград. Останалите 3 автобуса с учители са от Свиленград, Харманли, Симеоновград и Тополовград

Днес ефективните протести ще бъдат пренесени в София. От От 11.00 часа започва националният протест на учителите пред Министерски съвет. От 13.00 часа участниците в митинг – шествието ще проведат протестна акция пред Народно събрание и ще организират жива верига извън зоната за сигурност.

Очаква се от 17.00 часа да се проведе и мълчаливо бдение на свещи, тъй като това е началния час на поредната среща в Министерството на образованието и науката за учителските заплати.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button