Хасково

Откриха новата алея на Кенана за 270 бона

Алея Нови детски площадки и кътове за отдих посрещат от днес посетителите на парк Кенана. Алеята в началото на най-голямата зелена площ в Хасково беше официално открита днес. По този начин повече хора ще имат възможност за отдих, похвалиха се пред Haskovo.info от общинска администрация. 

Обновени са настилките на главната и второстепенната алея, която ще води до площадка за скейтборд. Пред съществуващите подпорни стени са обособени две площадки за отдих и две детски площадки. Монтирани са пейки и перголи на площадките и кътовете за отдих. Изпълнена е и автоматизирана поливна система. За изпълнението на проекта общинта е платила 270 000 лева.

С реконструкцията на алеята се поставя началото на изпълнението на паркоустройствения план на община Хасково, който ще бъде довършен през следващите години.

Image Image
Image Image

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Andrey
Andrey
12.10.2007 13:05 13:05

🙂 страхотно е но няма на близо от къде да се пие вода на Кенана. 🙁

hipo
hipo
12.10.2007 19:58 19:58

Видяхте ли новата площадка за баскетбол? Има място и за публиката. ;D . Този който е измислил това чудо, ако има състезание за тъпота, ще вземе второ място, защото е толкова тъп че ще изтърве и първото. Може би площадката е за деца, но с тоя 3-4 метров кош, не ми се вярва много. ;D Минавам с приятели там, гледам и невярвам на очите си. Докато правеха площадката мислех че ще сложат чишмичка за вода. Да ама не, колко съм наивен 🙂

Ани
Ани
30.06.2008 22:28 22:28

Супер е на Кенена, но няма пътеуказателни табели, който да улеснят стигането до там

Back to top button