Хасково

Меле в циганската махала заради талони?

Подпечатаните талони

Подпечатаните талони

24 лица са доведени за разпит в ОДП Хасково тази вечер. Полицейската проверка е във връзка със сигнала за подпечатвани талони, срещу които по-късно на гласуващите е трябвало да бъде платено. 

Малко след края на изборния ден на телефон 166 е получено обаждане, че над 100 лица от ромски произход са се струпали пред кафене в кв. „Изгрев“. На място са изпратени 5 патрулки с 20 полицаи.

След като пристигнали на мястото органите на реда са обискирали кафенето и са открили талони и 2 печата, с които те са били подпечатвани.

При полицейската операция е задържан и мъж, който е оказал съпротива. Той е с множество контузни рани по лицето. Всички доведени в полицията лица са освидетелствани. По случая е назначена и вътрешна проверка.

На мястото са пристигнали и активисти на местното ДПС, които са разговаряли със струпалите се хора и след това са се срещнали с директора на областната полиция.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
A
A
05.11.2007 0:52 0:52

просто ги смачкахме!!!!
в ХАСКОВО никога няма да има кмет от дпс,пък бил и той продажник българин!!!
нека никой не ходи да се лекува при този боклук повече

хикс
хикс
05.11.2007 8:08 8:08

политиката не хуманна,в нея може и има място за лекари-;но ветеринари

Back to top button