Спорт

Левски пак се пробва с Хасково

ПФК ХасковоФутболистите на „Хасково“ заминаха тази сутрин за София, където ще играят контролен мач с шампиона „Левски“. Срещата е насрочена за 14.30 часа на едно от помощните игрища на Герена и ще бъде ръководена от рефера Цветан Георгиев.  

„Хасково“ открай време е любим спаринг-партньор на сините заради връзката на неговите шефове с града от Ямача. И наставникът Станимир Стоилов и изпълнителният директор на „Левски“ Наско Сираков са бивши играчи на местния тим. Днешната контрола с „Хасково“ бе уредена заради последната издънка на сините при гостуването им на „Пирин“, където те завършиха 1:1 след слаба игра. 

Срещу синьо-жълтите Мъри смята да пусне главно юноши и играчи на „Левски“, които не взеха участие в злополучния мач в Благоевград. Очаква се своя дебют за шампиона да направи бразилеца Зе Суарес, който наскоро подписа договор за три години и половина. Най-вероятно в атака ще му партнират нигериецът Джайеоба и израелецът Ели Зизов.

Временният наставник на „Хасково“ Левент Аврамов също ще използва контролата, за да прецени на кои свои играчи да разчита в бъдеще след като тима се срина сред опашкарите в Източната „Б“ група.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button